استفاده از آنالیز ابعادی به منظور تبدیل نتایج آزمایشگاهی ستون سنگی به ابعاد واقعی

ساخت وبلاگ
منبع :بانک مقالات همایش های دانشگاه فردوسی مشهد

استفاده از آنالیز ابعادی به منظور تبدیل نتایج آزمایشگاهی ستون سنگی به ابعاد واقعی

محمد محسن توفیق- محمد مهرابی- , پنجمین کنگره ملی عمران, 14-16 اردیبهشت ماه 1389

استفاده از آناليز ابعادي به منظور تبديل نتايج آزمايشگاهي ستون سنگي به ابعاد واقعي محمد محسن توفیق، محمد مهرابیدانشیار بخش مهندسی عمران دانشگاه شهید باهنرکرماندانشجوی کارشناسی ارشد بخش مهندسی عمران دانشگاه شهید باهنرکرمان[email protected][email protected]تاکنون تحقیقات آزمایشگاهی و مطالعات تئوری متعددی در ارتباط با اصلاح خاکهای ریزدانه سست با استفاده از انواع ستونهای سنگی صورت گرفته است. هدف عمده این تحقیقات بهسازی و اصلاح پارامترهای ژئوتکنیکی خاکهای ریزدانه سست، افزایش باربری و کاهش نشست آنها در اثر بارهای وارده بوده است، و همچنین روابط متعددی جهت تخمین ظرفیت باربری ارائه گردیده است که یکی از این روابط، روابط بی بعد می باشد که بعلت سهولت و سادگی استفاده، کاربرد عملی بیشتری نسبت به بقیه روابط دارد. در این تحقیق با استفاده از تئوری باکینگهام و داده های آزمایشگاهی منتشر شده مربوط به ستون های سنگی از نوع شفته آهکی ، روابط بی بعد جدیدی با در نظر گرفتن همه عوامل تاثیر گذار بر ظرفیت باربری خاک بدست آمده است. مقایسه این روابط با مشاهدات آزمایشگاهی و کارهای محققین قبلی نشان می دهد که این روابط از دقت خوبی برخوردار است.کلمات کليدي: ستون سنگی، ظرفیت باربری خاک، رابطه بدون بعد، آنالیز ابعادی.





منبع :شبکه اطلاع رسانی ساختمان ایران شاسا

بسیاری از ساختمان‌های ما از هیچ سبکی تبعیت نمی‌کنند

قادر جویا رییس‌کمیسیون بودجه شورای عالی استان‌ها نیز در سخنانی گفت: نمایندگان شورای شهر و مجلس باید قوانینی را تصویب کنند که مدیریت شهری را موظف به رعایت حریم میراث فرهنگی کند. وی افزود: فرهنگ شهرنشینی و شهرسازی ما بسیار غنی است و شهرسازی امروز نیز نمی‌تواند جدا از میراث غنی فرهنگی شهرها باشد. جویا ادامه داد: حفظ و احیای هویت اسلامی در سیمای شهر از جمله مسائلی است که می‌بایست در اصول شهرسازی مورد توجه قرار گیرد.

رییس ‌کمیسیون بودجه شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: ارزش‌های اسلامی و تمدن و معماری ایرانی - اسلامی باید به ‌عنوان دو اصل مهم در هویت شهری شهرهایمان ملاک عمل قرار گیرد. وی با اشاره به ضرورت هویت‌بخشی به شهر با بهره‌گیری از نشانه‌های اسلامی افزود: جامعه‌ای که در آن زندگی می‌شود باید حاوی پیامی باشد ولی هم‌اکنون بسیاری از ساختمان‌های ما از هیچ سبکی تبعیت نمی‌کنند و چهره شهر حالت خاصی ندارد.

جویا با اشاره به تاثیر معماری اسلامی در جامعه خاطرنشان کرد: وقتی‌ از روح‌ معماری‌ سخن‌ می‌گوییم‌ با احساس‌ مردم‌ سر و کار داریم‌ و این‌ احساس‌ است‌ که‌ کالبد معماری‌ شهر‌ را جان‌ می‌دهد و دستیابی به این مهم مستلزم مشارکت همه مردم است. وی گفت: در سال‌های اخیر به کمیت در حوزه معماری بیشتر پرداخته شده و کیفیت را رها کرده‌ایم، ولی اکنون نیاز به توجه بیشتری در امر کیفیت حوزه معماری اسلامی احساس می‌شود و در این حوزه باید گروه‌های ساختمانی ملزم به اجرای قوانین باشند.

......
ما را در سایت ... دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : gatch بازدید : 252 تاريخ : شنبه 23 دی 1391 ساعت: 0:12